tomtebo

tomtebo_utsikt

Tomtebo: 4 bäddar, 50 kvm, veranda under tak mot väst, elvärme, kyl, frys, elspis, kaffebryggare, wc, dusch, tv, braskamin (ved ingår), två sovrum. Rejäl båt ingår och båtmotor finns att hyra. Rökning inomhus är inte tillåtet.
Pris: VeL 3850 / VeH 4950 / Dy 690 SEK

Den här hemtrevligastugan har ett lugn läge och fantastisk sjöutsikt över sjön Foxen, det är ca 70 meter ner till vattnet. Badplats med klippor. Båt ingår och det finns möjligheter att hyra båtmotor. Foxen är en vacker sjö med mycket bra fiskevatten och fina sandstränder..
Mer information och fler bilder.

Tomtebo

 

Skogsrået

Skogsrået

Skogsrået: 4 bäddar, 50 kvm, stor veranda mot sydväst, elvärme, kyl, frys, elspis, kaffebryggare, wc, dusch, tv, braskamin (ved ingår), två separata sovrum. Roddbåt ingår under båtsäsongen och båtmotor finns att hyra. Rejäl utemöbel framför stugan. Rökning inomhus ej tillåtet.
Pris: VeL 3850 / VeH 4950 / Dy 690 SEK

Den här stugan har ett härligt läge direkt vid sjön Foxen. En båt ingår och det är endast ca 40 m ner till båtplatsen. En hemtrevlig och fräsch stuga med fantastisk sjöutsikt. Badplats med klippor. Bra fiske erbjuds i sjön Foxen och det finns möjligheter att hyra motor till båten..
Mer information och fler bilder.

Skogsrået

 

Ögårn_väst

Ögårn_öst

Ögårn: 5 bäddar, 70 kvm, två verandor, en frukostveranda mot öst och en mot väst, elvärme, kyl, frys, elspis, kaffebryggare, wc, dusch, tv, braskamin (ved ingår), tre sovrum varav 2 på övervåningen, Rökning inomhus är inte tillåtet.
Pris: VeL 3850 / VeH 4950 / Dy 690 SEK

Den här stugan är nyrenoverad och fräsch med bibehållen gammaldags lantlig charm. Den rymliga stugan har två verandor, en frukostveranda mot öst och en större veranda mot väst. Den har stor härlig trädgård och närhet till skog och mark. Båt ingår..
Mer information och fler bilder.

Ögårn

 

Trollstugan

Trollstugan_utsikt

Trollstugan: 4+2 bäddar, 70 kvm, veranda mot väst, elvärme, kyl, frys, elspis, kafferbryggare, wc, dusch, tv, braskamin (ved ingår), två separata sovrum samt två extrabäddar i bäddsoffa. Roddbåt ingår och det är möjligt att hyra en motor till båten. Rökning inomhus är förbjudet.
Pris: VeL 3850 / VeH 4950 / Dy 690 SEK

Den här stugan är rymlig, hemtrevlig och har en härlig veranda med utsikt över sjön Foxen. Båt ingår och det är bara ca 70 meter ner till båtplatsen. Badplats med klippor. Det finns möjligheter att hyra motor till båten. Stugan har egen gångväg ner till sjön och ett läge nära skog och natur..
Mer information och fler bilder.

Trollstugan

 

Sommarro

Sommarro_utsikt

Sommarro: 6 bäddar, 70 kvm, veranda mot sydväst, elvärme, kyl, frys, elspis, kaffebryggare, wc, dusch, tv, braskamin (ved ingår), tre sovrum. Rökfritt. Roddbåt ingår och motor finns att hyra.
Pris: VeL 3850 / VeH 4950 / Dy 690 SEK

Den här rymliga stugan har fantastisk utsikt över sjön Foxen i sydväst. Det är bara ca 30 m ner till vattnet. Egen roddbåt ingår och det är möjligt att hyra en båtmotor. En fräsch och hemtrevlig stuga med tre sovrum, rejält kök och vardagsrum med braskamin..
Mer information och fler bilder.

Sommarro

 

Veckovis uthyrning lördag till lördag, ibland även per dygn.
Högsäsong (VeH): Vecka 1 – 9, 25 – 35 samt 51-52
Lågsäsong (VeL): Vecka 10 - 24 och 36 - 50

Dessa priser gäller från och med 2011.
När båt ingår i samband med hyra av stuga gäller det under båtsäsongen (april - oktober).

Välkommen till Värmland!